Referat af mødet den 25. august 2017

Mødet i Herreværelset den 25. august
 
Så er vi igen i gang.
 
Erling kunne byde velkommen til 34 glade og snaksalige medlemmer, der vist alle syntes det var dejligt igen at mødes i Herreværelset.
 
Og hvilken god augustdag at starte på både med hensyn til vejret og Erlings gode grillinitiativ. Det var helt skønt at kunne sidde udenfor og nyde det hele. Vi manglede bare sangen ’Åh, hvilken herlig dag’.

 
Erling diskede op med grillet laks, oksemørbrad og gemyse samt den naturlige og u-undværlige grillpølse, så det var rigtig ’grillnamnam’.
 
Og selv om Erling havde medbragt crocket, kongespil og ’jokke’ (eller vist nok et andet finsk spil), så var snakken så god ved bordene, at ingen havde tid til at udfolde sig med fysiske aktiviteter på græsplanen.
 
Så helt igennem en rigtig god start på 2. halvårs møder i Herreværelset.

 
Og som vi kunne konstatere, var byggeriet godt i gang og den sædvanlige indgang flyttet, men alle fandt dog ind. Der var en del, som blev lidt overrasket over manglende parkeringsmuligheder. Vi vil derfor foreslå, at i fremover bruger Egedal kirkes parkeringsplads, Egedalsvej 3, hvorfra der er rimelig adgang til Medborgerhuset.
 
Poul-Erik Parnov informerede om status på bogprojektet fra Herreværelset og appellerede til, at flere meldte sig som ’forfattere’ til små og store historier og Bent supplerede med, at der kunne bidrages med historier til bogen via interview til den ’glade mikrofon’ med nogle fra ’tovholdergruppen. Det kan jo ske ved en lille hyggelig sammenkomst.
 
Der er pt. kommet 9 historier fra færre ’forfattere’, så kom nu ud af ’busken’. Der er behov for jeres medvirken. Og i har jo noget at fortælle. Det blev i hvert fald lysende klart ved det bord, hvor jeg (Bent) sad. Her kom der virkelige brudstykker af gode historier – og husk, ingen historie er for lille. Og jeg håber da, at de ’gæve gutter’ ved bordet melder sig, for de havde da både sjove erindringer og oplevelser af fortælle. Og sådan har det sikkert også været ved andre borde.
 
Hvis du nu har fået lidt ’blod på tanden’ kan du kontakte Niels Søndergaard på mail niels@algon.dk eller  Poul-Erik Parnov på mail peparnow@gmail.com  eller Bent på jbmarcussen@gmail.com eller du kan skrive til Herreværelset på herrevaerelset@fredensborg-aeldresag.dk, så skal vi nok tage ’fat’ i det.
 
Du kan læse nærmere om grundlaget for bogen i sidste nyhedsbrev nr. 39 under referatet fra ’tovholdermødet’ og du kan se hvordan en historie til bogen kan være ved at klikke på disse links med 2 af de historier, vi har modtaget: http://algon.dk/dok/pep.pdf  og  http://algon.dk/dok/ns.pdf