Referat af mødet den 14. juni 2019

Mødet i Herreværelset den 14. juni
 
Hold da nu lige helt fest! Ca. 75 meget sommerhumørfyldte medlemmer var mødt frem til afslutningen af 1. halvårs møder. Og allerede fra starten var snakketøjet så godt i gang , at Erling dårligt kunne få ordlyd til at få budt velkommen. Men med høj stemmeføring og lidt kraftig styrke på mikrofonanlægget lykkedes det dog for Erling at byde velkommen og få givet ordet videre til Ove, der med lidt startvanskeligheder fik gang i fællessangen.
 
Og med lidt hjælp fra DR’s pigekor (afspillet naturligvis) fik vi med høj røst afsunget den gode sommersang ’Danmark nu blunder den lyse nat’. Det er jo den sang, der også indeholder nogle linier om ’regn der går og kommer, det er den danske sommer’ og det kan vi for tiden vist nikke genkendende til. Meeen, lad os nu se, det bliver nok en god sommer igen.
 
Undervejs i det festlige grillarrangement informerede Erling om en mulig 3 dages tur til bl.a. folkevognsfabrikken i Wolfsburg og om alarmsystem fra Falck. Men begge dele kan du læse mere om senere her i nyhedsbrevet.
 
Og formelt går Herreværelset jo nu på sommerferie indtil 23. august. Men på mødet var der nogle medlemmer, der bad mig om her i nyhedsbrevet lige at informere om, at der var interesse fra nogen medlemmer om at kunne mødes uformelt i Herreværelset. Det kunne så være i haven bag Egedal Byens Hus (hvor vi jo normalt også mødes). Det er så hermed gjort.
 
Hvis du er interesseret kan du så her mødes til en hyggesnak med andre medlemmer på fredage i lige uger fra kl. 11-14. Der vil ikke være nogen ’opvartning’, så hvis du kommer, skal du selv medbringe mad og drikkevarer.
 
Men til alle: RIGTIG GOD SOMMER – vi ses igen den 23. august.
 
 
Afslutning af 1. halvårs møder med grillparty
 
SUVERÆNT, SUVERÆNT! Der findes ikke bedre ord. Sikken et afslutningsmøde. Helt formidabelt hele vejen igennem – og ikke mindst med meget højt humør fra deltagerne. Og der manglede bestemt ikke noget, hverken humør, snak, hygge, mad, øl eller vin.
 
Vejrguderne var helt med os, så vi igen i år kunne slutte 1. halvår af med et gigantisk godt grillparty. Mens Erling stod for grillningen havde han engageret en fantastisk entertainer, Steen Svanholm, til at underholde i en times tid. Og det gjorde han fremragende og som jeg oplevede det og hørte efterfølgende  til stor fornøjelse for alle. Han var en fantastisk god underholder med sjove historier og gode (vise)sange og han faldt i med deltagerne lige fra starten.
 
Og som nævnt.  Den gode grillmester og formand Erling diskede op med grillet laks med flutes, kalveculotte og soyamarineret svinemørbrad og til sidst lidt pølser med brød og som tilbehør blandet grøn salat, perlebygsalat og flødekartofler.
 
Ingen kan påstå, at de gik sultne fra mødet, der var i overflod af alt.
 
Så med den grillgourmet afslutning på 1. halvårs møder siger vi i bestyrelsen tak for et godt halvår og på gensyn.
 
En rigtig stor tak til Erling for arrangementet og naturligvis også en stor tak til de mange, der hjalp til for at få det hele til at fungere perfekt.


Alle mødedeltagerne i samlet flok foran Egedal Byens Hus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *