Referat af mødet den 10. marts 2017

Mødet i Herreværelset den 10. marts

Erling bød velkommen til mødet, der havde samlet 38 (+/-) medlemmer, her af et par nye medlemmer af Herreværelset.

Og igen tak til kaffebryggeriet, bordopstillere og ’opryddere’ for den gode indsats.

Erling har oprettet betaling af deltagerafgift via MobilePay og fremtidige betalinger kan derfor sendes på MobilePay til tlf.. 26181716 (Erling). Men naturligvis kan ’betalingskurven’ på mødet også stadig bruges.

Erling informerede om, at der var doneret nogle flasker snaps og et par rammer øl til de gule ærter den 7. april, men efterlyste nogle flere venligtsindede donatorer, der ville betænke de gule ærter (og Herreværelsets medlemmer) og du kan aftale det med Erling eller skrive til Herreværelset, hvis du skulle have en flaske til overs – og tak til dem, der allerede har skænket et bidrag.

Bent informerede kort om næste møde, hvor temaet er rundbordsdebatter. Se mere her om under punktet ’Næste møde’ i Nyhedsbrev nr 24.

PS! der er nogle få medlemmer, der har meldt sig til at præsentere sig selv (8-10 minutter for hver) på de kommende møder med f.eks. en god anekdote fra barndommen, ungdommen eller bare et ’sted’ i livet. Men vi vil gerne have flere, der melder sig, så skriv til Herreværelset, så sætter vi det på de kommende møder.

For en god ordens skyld vil vi også igen appellere til, at tilmeldinger til møderne sker indenfor den tilmeldingsfrist, der er anført under punktet ’Næste møde’, så den ’kære smørrebrødsjomfru’ hos SPAR har en rimelig mulighed for at få klargjort det lækre smørrebrød til afhentningstiden.

I forbindelse med kaffen introducerede Erling dagens indlæg ved Peter Aarby, der fortalte om den underjordiske bunker i Kokkedal.