Referat af møde nr 5 i Egedal medborgerhus den 24. juni 2016

 

Herreværelset er gået på sommerferie.

Den 24. juni var sidste møde i Herreværelset i 1. halvår og det 5, møde i Herreværelset fra opstarten den 29. april. Og her var der mødt 24 medlemmer op – godt gået.

Og Herreværelset har været en stor succes. Tilmeldingerne til møderne bliver flere og flere og det kan vi alle kun glæde os over. Og vi vil naturligvis være stærkt tilbage i 2. halvår, hvor vi starter op igen fredag den 26. august kl. 11 – ca. 14. Der er pt ikke aftalt noget arrangement for det møde, men hvis der skulle dukke noget op, vil i få besked via vores nyhedsbrev.

Men ellers kan vi jo underholde hinanden med vores sommeroplevelser og hvad der ellers rører sig. Vi er nemlig blevet rigtig gode til at snakke sammen på ’kryds og tværs’ og skabe netværk, hvilket jo var et af formålene med Herreværelset.

Men hvilken fornøjelig afslutning på 1. halvår.

Erling havde sørget for, at vi kunne få en lille bitter til kaffen og skåle for Herreværelsets foreløbige succes. Og det kan da gå hen og blive en vane.

Niels, som er en af vore egne, havde inviteret Lars Knutxon til at komme og fortælle lidt om sine erindringer. Og det var bestemt ikke kedeligt.

Lars kunne på meget levende måde fortælle om sin familiere baggrund, som søn af Lulu Ziegler og Per Knutzon og om sine bedsteforældre. Han fortalte også fasinerende om sin opvækst, vejen til skuespiller og instruktør samt en masse erindringer oplevet undervejs.

Et bestemt både morsomt og inspirerende indslag.

Lars Knutzon er i gang med at skrive sine erindringer og med det indlæg han holdt for os, kan det bestemt kun blive spændende, når bogen en gang udkommer.

Under frokosten blev der livligt snakket om alt fra Matador, til Englands udmelding af EU.

Så alt i alt igen et supergodt møde.

Vi ses alle igen forhåbentlig den 26. august, hvor vi tager fat på 2. halvår, der også  vil bringe mange fornøjelige og spændende arrangementer.

Det er allerede aftalt, at Borgmesteren bevæger sig ind i Herreværelset den 4. november og skulle der være spørgsmål til ham, som han kan forberede sig på (og det vil han jo sikkert gerne), kan spørgsmål sendes til herrevaerelset@fredensborg-aeldresag.dk i september måned, så vil vi viderebringe dem til ham inden mødet.

God sommer til jer alle.

Mvh Bent