Referat af mødet i Herreværelset den 13. december 2019

Herreværelsets store julefrokost

Måske nogen husker 6-dagesvalsen fra de gode gamle 6-dagesløb i Forum, hvor alle sang med på ’Nu er der stemning og fest’. Og det var dæleme også det der var til vores julefrokost. Man kunne mærke det allerede inden man kom ind af døren. Stemningen og det gode julehumør havde bredt sig i hele huset, så bunden var lagt til en rigtig god, festlig og hyggelig julefrokost – og det blev det også.
 
Og inden Erling nåede at byde velkommen til 90 muntre deltagere havde alle fået bænket sig og vist også lige fået taget hul på bordets snapseflaske for lige at hilse god jul og frokost bordet rundt – og så var frokosten jo så småt gået i gang.
 
Men inden der gik madgilde i den, havde Ove dog fundet en video frem med børnekoret fra Hørsholm Kirke, der på selve Santa Luciadagen (13. dec.) slog julestemningen an med at synge ’Santa Lucia’.
 
Erling havde som baggrundsunderholdning arrangeret en musikant til at guide os godt igennem Oves festlige lille julesangbog. Og det gjorde han godt med en klar stemme og guitarakkompagnement sørgede han for, at vi mellem øl, mad og snaps fik afsunget en hel del af sangene. Og med sang og bægerklang går det hele jo.
 
Så der var naturligvis god gang i stemningen, snakken, spisningen og nåh jah også en enkelt skål i ny og næ. Al den snaps og de øl, der var sponsoreret skulle der jo gøres et eller andet ved – det ville jo være synd at skulle bære det hele ud igen.
 
Og hvad kan jeg ellers referere fra julefrokosten – hmm, ja sikkert mere, men skal vi ikke bare lade det være ved, at det var en rigtig supergod julefrokost igen, igen.
 
Der skal lyde en kæmpetak til både julefrokostsponsorer og frivillige, der mødte op til borddækning og anden forberedelse af julefrokosten og også sørgede for, at det hele blev ryddet til side igen – tak, tak.
 
 
RIGTIG GOD JUL TIL JER ALLE