Referat af mødet den 23. august 2019

Yes! Så er vi i gang igen med møderne i Herreværelset. Til det første møde her i 2. halvår havde ca. 75 medlemmer fundet vej til ’mødehulen’ og her i blandt en hel del nye medlemmer, der er kommet til hen over sommeren.
 
Så Erling kunne byde velkommen til en flok både nye og gamle stemningsfyldte medlemmer, der alle bidrog til et godt møde.
 
Men hvad er et møde i Herreværelset uden en fællessang. Og i dagens anledning havde Ove skruet op for både lyden og tempoet, så vi ’unge’ mænd i bedste rock’n’roll rytme kunne få sat gang i sangmusklerne med sangen ’Marken er mejet’ i et fantastisk up-tempo. Ja, det var jo næsten som i vores lidt yngre dage.
 
Der var ingen indlæg til dagens møde. Til gengæld var der så mulighed for god ’bordsnak’ om alverdens ting, gode historier og sommeroplevelser – og jeg fornemmede på lydniveauet, at der blev snakket godt igennem. Og det gav jo så også de mange nye medlemmer en god mulighed for at blive godt indlemmet i vores gode sammenhold og fornøjelige møder.
 
Erling orienterede om, at Fredensborg Brass Band kommer og underholder i Egedal byens Hus søndag den 1. september kl. 15.00. Er der vejr til det, bliver koncerten holdt i haven.
 
Erling efterlyste også nogen til at spille L’hombre (et oprindeligt spansk kortspil og på spansk betyder det vist mænd, så lige noget for jer). Så hvis du er interesseret , så kan du skrive til Erling på erlingvraa@hotmail.com.