Referat 18 – 24. februar 2017

Mødet i Herreværelset den 24. februar

Erling var solbrun og feriefrisk vendt tilbage og bød velkommen til mødet, der havde samlet 33 medlemmer.

Så igen ikke de store problemer med opstilling af borde, men en stor tak til dem, der slæbte både før og efter mødet.

Inden Poul Kragelunds foredrag var der megen god snak ved bordene og efter frokosten fortsatte den gode ’bordsnak’. Desværre kan vi ikke gøre noget ved den lidt dårlige akustik i lokalet, men det skal ikke afholde os fra, efter bedste lydevne, at hygge og få nogle gode snakke. Men det er jo lidt som den ’u-undgåelige’ spiral, når nogen snakker højt, snakker ’naboen’ lidt højere for at kunne høre – ja, og så snakker ’naboen’ igen højere og sådan kan det blive ved. Måske vi selv kan prøve at gøre noget ved lydniveauet ved bare en gang imellem at tage en dyb indånding og sænke stemmen – bare en decibel. Vi er desværre også nogen, der har lidt høreproblemer.

Flere havde spurgt Erling om muligheden for at betale deltagerafgiften via MobilePay og det vil Erling nu ’lukke’ op for, så der fra og med næste møde kan betales via MobilePay til tlf. 26181716 (Erling).

Efter kaffen introducerede Erling dagens indlæg ved Poul Kragelund.

PS! Vi mangler stadig medlemmer, der vil tage initiativet til at starte Herreværelsets sangkor. Hvis du har lyst, så skriv til Herreværelset, så vi kan introducere det på næste møde.

Og vi søger stadig også medlemmer, der vil bruge 5-8 minutter til at præsentere sig selv f.eks. med en god anekdote fra barndommen, ungdommen eller bare et ’sted’ i livet. Skriv til Herreværelset, så sætter vi det på de kommende møder.

Af hensyn til bestilling af smørrebrød til møderne vil vi bede jer om at respektere ’sidste tilmeldingsfrist’ for møderne (se punktet ’Næste møde’).

Og vi vil stadig også gerne have donatorer med snaps til at ’krydre’ Erlings gule ærter den 7. april. Du kan aftale det med Erling eller skrive til Herreværelset, hvis du skulle have en flaske til overs.