Referat 16 december 2016

Mødet i Herreværelset den 16. december

JULEFROKOST

Der var gang i køkkenet og med bordopstilling og borddækning allerede fra kl. 10.45, hvor flere medlemmer var mødt op for at give en god hånd med og det lykkedes til fulde at få dækket et rigtigt hyggeligt julebord med både duge og kandelabre lysestager, små glas og det hele.

Og i takt med, at deltagerne dukkede op steg stemningen i køkkenet med lidt kold øl og opløftet snak.

Alt i mens Erling og andre gode folk sørgede for, at maden blev tilberedt og klar til buffeten.

Der var mødt 39 medlemmer op til julefrokosten, som Erling, med god julehygge i stemmen, kunne byde velkommen til. Og det skal siges, at alle var mødt op med et gigantisk godt jule- og frokosthumør.

Leszek og Kirsten sørgede for god musikalsk underholdning mellem de forskellige kolde og varme retter. Og der blev sunget af karsken bælg til de mange julesange, som var samlet i en lille praktisk julesangbog, så alle kunne være med – også med de ’nye’ tekster til nogle af de gamle julesange.

Der var endda flere der mente, at det lød så godt, at Herreværelset måske skulle danne sit eget sangkor – men det lyder jo altid bedre, når der er lidt øl og snaps på bordet. Men måske er der grobund for et sangkor, hvem ved.

Og ind imellem mad, sang og skål blev der udvekslet adskillige vittigheder, der alt sammen var med til at give en fantastisk god stemning.

Det var en frokost, der var et rigtigt Herreværelse værdigt, så tak til alle for det gode humør, de sjove historier, den muntre stemning og den gode snak.

Og tak for alle donationerne til frokosten.

Så rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle. Vi ses igen i januar.