Referat af mødet den 7. april 2017

Erling og gode hjælpere havde tidligt godt gang i gryderne og mens det ’boblede’ ude i køkkenet bød Erling velkommen til 30 forventningsfulde deltagere, der allerede ved ankomsten til Medborgerhuset  kunne dufte den kommende frokost –  gule ærter. 

Ved mødets start blev der uddelt et ’sangblad’ og Herreværelsets sangkor fik sin ’officielle’ debut ved at være initiativtagere og forsangere til en glad ’solskinssang’  (’Det er i dag et vejr’) fra ’gode gamle’ Kim Larsens repertoire. Og alle sang med af karsken bælg. En god måde at starte mødet på, så måske der også er en sang til næste gang …

Og sandelig om der ikke også var et par sange i forbindelse med indtagelse af de gule ærter. Super godt initiativ af det ’nye’ sangkor, som vi forhåbentlig kan forvente os meget mere af.
Erling informerede om 3 fællesspisninger  i Ældresagens regi her i kommunen og Erling har lørdag den 8. april sendt en mail ud til alle medlemmer af Herreværelset her om, så alle nu skulle være informeret.

 Der var kommet rigtig mange donationer af både øl og snaps til de gule ærter, så ikke et ’øje’ (eller måske snarere ganer) var tørre. Og en rigtig STOR TAK til alle donatorer (ingen nævnt, ingen glemt, men flot var det fra givernes side).

 Efter dagens 2 indlæg var der så tid til Erlings lovede gule ærter med tilbehør (kogt og røget flæsk samt hjemmelavet medister) og det var i sandhed ’guf for mænd’. Og så var der rigeligt af det, så der skulle ikke spares på noget.

En rigtig stor tak til Erling for kokkeriet. Det var en rigtig superlækker herremiddag.