Møde i Herreværelset den 2. november 2018

Så har vi igen besøg af Fredensborgs Borgmester Thomas Lykke Pedersen

Det begynder at blive en god tradition, at borgmesteren aflægger Herreværelset et årligt visit. Det giver os mulighed for at høre om ’rigets tilstand’ og stille gode relevante spørgsmål til ham.

Der har sædvanen tro været mulighed for at sende skriftlige spørgsmål til borgmesteren forud for mødet og der er kommet 14 spørgsmål, som er sendt videre til ham. Spørgsmålene er lidt af en ’blandet landhandel’ (hvilket jo kun er positivt med mangfoldighed) og er ikke prioriteret, men indskrevet i den rækkefølge de er modtaget. Du kan se alle spørgsmålene her og evt. selv printe dem ud til mødet. Så kan du jo også sikre dig, at der ikke ’bare’ bliver ’skøjtet’ hen over dem, som politikere jo ellers har en vis flair for. Men alle er gode relevante og vedkommende spørgsmål, så mange tak for dem.

Du kan naturligvis stille opfølgende og uddybende eller andre gode spørgsmål undervejs på mødet.

Bemærk! Erling har til dette møde bestilt gule ærter med både kogt og røget flæsk samt medisterpølse – rent guf, måske også for en borgmester, hvis han ønsker at spise med. Men det betyder så også, at deltagerafgiften for mødet denne gang er kr. 80. Men så får du også kaffe og 1 øl/vand med i prisen og måske endda en lille ’skarp’ til. Yderligere øl/vand kan købes for kr. 5.

Du bedes betale din deltagerafgift på MobilPay til tlf. 2618 1716. Det vil gøre det hele lettere, men ellers kontant på mødet.

Tilmelding til mødet senest mandag den 29. oktober. Du kan tilmelde dig mødet via Tilmeld-knappen du finder når du klikker <her>

NB! Når tilmeldingsfristen er udløbet forsvinder Tilmeld-knappen automatisk.
Herefter kan du undtagelsesvis tilmelde dig ved at skrive til os på herrevaerelset@fredensborg-aeldresag.dk
OBS! Hvis du ikke får en kvittering for din tilmelding bedes du kontakte os på herrevaerelset@fredensborg-aeldresag.dk så sørger vi for manuel tilmelding